Fish taco

P1050661

Denne retten ble planlagt på to minutter utifra det jeg fant i kjøleskapet og fryseren, og det ble himla godt!

Den er inspirert av en fish taco vi spiste i Chicago i sommer, hvor fisken egentlig ikke smakte som den var krydret med noe mer enn salt og pepper. Tilbehøret derimot hadde mye smak, og til og med kjæresten som var skeptisk til fisketaco måtte bestille enda en til fordi den var den beste!

Jeg har allerede skrevet den opp som en ny favoritt-middag :-) Håper du er fristet til å prøve!


4 personer
500-600 g seifilet
1 stor boks mais
2 stk avokado
1 bunt vårløk
2 store løk
200 g saftige tomater
Biter av ananas
Rømme
Sterk tomatsalsa
Hvete- eller maistortillas


Kutt avokadoen i terninger og tomatene i passe biter. Finsnitt vårløken og bland alt sammen med maisen.

Rens løken, del den i to og snitt den i strimler. Stek den på høy varme i en stekepanne med rapsolje. Ikke vær redd for å la den ligge å bli godt stekt. Det gjør ingenting om den får noen brente partier heller! Smak til med salt.

Skjær seifileten i litt store strimler eller terninger. Krydre med salt og pepper. Ha dem i en ildfast form med litt rapsolje i bunn og stek dem på 225 grader i ovnen i ca. 10 minutter.

P1050665P1050662

GOD SPIS!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *