Pasta med skinke, erter og fløte

pasta med skinke, erter og fløte

Denne pastaen er veldig enkel og dessuten rask og rimelig å lage med få ingredienser. Det er forresten utrolig hva løk og sopp kan gjøre med smaken på en fløtesaus. Håper det frister :-)

4 personer:
200-300 g tørket pasta
200 g kokt skinke
1 pose frosne erter
1 løk
100 g sjaminjong
3 dl fløte


Kok pastaen i saltet vann.

Finhakk løken og kutt sjampinjongen i skiver. Skinken kuttes i passe store biter. Fres løk og sopp sammen i en varm stekepanne med litt olje. Når soppen er gyllen har du i skinken, fløten og ertene. Kok opp. Ha i litt pastavann om fløten tykner veldig, og smak til med salt og pepper. Når pastaen er ferdig kokt har du den over i sausen og vender alt godt sammen.

pasta med skinke erter og fløtepasta al fredo

GOD SPIS!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *